Contact

Wanneer uw zoon of dochter leerling is op onze school, wenst u uiteraard op de hoogte te blijven van zijn/haar prestaties en van de gebeurtenissen in de school. U wordt op de hoogte gehouden via verschillende kanalen en op verschillende contactmomenten. Een overzichtje...

 

 • OUDERAVONDEN
  Drie keer per schooljaar wordt een ouderavond georganiseerd waarbij u een persoonlijk gesprek kan aanvragen met de leerkrachten die lesgeven aan uw zoon/dochter. Daarnaast zijn er extra infoavonden voor de ouders van leerlingen van het derde jaar, aan het begin van het schooljaar, en voor de ouders van het vierde jaar naar aanleiding van de studiekeuze voor de 3de graad.

 • BRIEVEN
  Wanneer er excursies georganiseerd worden of wanneer er belangrijke mededelingen dienen te gebeuren, ontvangt u daarvan steeds een brief.

 • DIGITALE NIEUWSBRIEF "CONTACT"
  Door uw e-mailadres door te geven ontvangt u op regelmatige basis onze nieuwsbrief gratis in uw mailbox. Zo blijft u op de hoogte van alle activiteiten en aandachtspunten. U kan zich in- en uitschrijven via de homepage van deze website.

 • SCHOOLONLINE
  Via het online platform Schoolonline kan u de resultaten van uw dochter of zoon op de voet volgen. U kan dagelijks de behaalde cijfers raadplegen en ieder rapport wordt in pdf-formaat gepubliceerd. Daarnaast krijgt u online toegang tot alle communicatie die op papier meegegeven wordt zodat u niets hoeft te missen. Het enige dat we nodig hebben bij de inschrijving is uw e-mailadres.