Oudercomité

Het oudercomité is een jarenlange traditie in Spectrumcollege campus Lummen. We willen de ouders immers zo optimaal mogelijk betrekken bij het schoolgebeuren. En dan bedoelen we niet enkel een groepje ouders dat komt "tappen" op info- en ouderavonden. We willen een groep denkers vormen, die met ons mee reflecteren over het leven op campus Lummen. 

Concreet

We zijn een soort denktank die ongeveer vier keer per schooljaar vergadert, samen met de directeur en de adjunct-directeur van de school. Nieuwigheden in het schoolbeleid worden toegelicht en besproken, problemen gesignaleerd en voorstellen gedaan. Daarnaast verzorgen we de receptie op de proclamatie van de zesdejaars en op Chrysostomos en we zijn erbij op de infoavond voor ouders van eerstejaars in september. Bij de rapportafhaling in december organiseren we ook een succesvolle en supergezellige kerstdrink t.v.v. de Amsterdamreis van het vierde jaar. We trachten ook af en toe een infavond over een actueel schoolthema te organiseren voor alle ouders. Zo organiseerden we eerder bijvoorbeeld lezingen over faalangst en Cyberpesten. Dit jaar leggen we de focus op verkeersveiligheid.

Wie zit in het Oudercomité?

De voorzitter van het Oudercomité is mevr. Renata Camps. De secretaris is dhr. Wouter Meert.

Onze leden: mevr. Sonja 
Brocatus, mevr. Renata Camps, dhr. Ernest Clerckx, mevr. Heide Cupers, mevr. Anne Froidmont, dhr. Johnny Kees, mevr. Liesbeth Maris, dhr. Steven Meert, dhr. Wouter Meert, mevr. Katelijne Smets en mevr. Maureen Theunis.

Er zijn ook enkele ouders die niet deelnemen aan de vergaderingen maar wel een helpende hand toesteken op activiteiten: mevr. Inge Geuens, mevr. Ina Maes en mevr. Ils Vandenbosch.

Alle ouders van leerlingen van Spectrumcollege campus Lummen kunnen lid worden van het Oudercomité. Het Oudercomité is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bent u een ouder die tot de vereniging wil toetreden? Laat het dan weten aan het secretariaat. Dan wordt u uitgenodigd voor de volgende vergadering.