Welkom op onze website!

Wat heeft onze actieve school jou zoal te bieden?

Dat vind je ook terug op onze Facebookpagina met nieuwtjes, foto's...
Je krijgt er een beeld van wat onze school je biedt, binnen en buiten de lessen, dag in dag uit.

welkom in 
  Spectrumcollege  

  Middenschool Sint-Jan  
 

Deze website biedt je natuurlijk ook veel informatie over onze school. Leuke foto's en filmpjes over schoolactiviteiten, uitgebreide informatie over ons studieaanbod, nuttige weetjes over het dagelijks leven op school, duiding bij onze leerlingenbegeleiding... 
Op deze site vind je dus héél wat info. Links leiden je naar de juiste plaats.
    

 

 

 

In de schijnwerpers

SPORT- & KENNISMAKINGSDAG VOOR 1A en 1B

Een sport- en kennismakingsdag... Dat stond er vrijdag voor de eerstejaars op het programma. Onder begeleiding van hun klassenleraren en de sportleerkrachten trokken ze hiervoor naar het Zilvermeer te Mol. En of er samen gesport werd...

 

GROETJES UIT SINT-JAN

Onze leerlingen van 1A en 1B raken zoetjes aan gewend aan hun nieuwe school. Hun basisschool zijn zeker nog niet vergeten. Daarom deze groetjes uit Sint-Jan.

 

START VAN EEN NIEUW SCHOOLJAAR

De stap naar het middelbaar is altijd extra spannend. Voor vele leerlingen is het een nieuwe school, een nieuwe uitdaging en een zoektocht naar nieuwe vriendjes. In Spectrumcollege Middenschool St-Jan werden onze tieners warm onthaald en wegwijs gemaakt in hun nieuwe school.

Op de nieuwe scholencampus Spectrumcollege in Beringen stappen vandaag 2422 leerlingen binnen. Een stijging van 114 leerlingen ten opzichte van vorig jaar. De nieuwbouw en de nieuwe uitrusting hebben duidelijk indruk gemaakt. We wensen al deze leerlingen, hun leraren en secretariaatsmedewerkers een fantastisch en succesvol schooljaar toe.

 

Om nog eens terug te zien