Een meer dan geslaagde info- en inschrijfsdag!

Een meer dan geslaagde info- en inschrijfsdag!

Op 22 april werd in alle scholen van het Spectrumcollege de jaarlijkse info- en inschrijfdag georganiseerd. De zon was in elk geval overvloedig aanwezig, maar ook de jongeren zijn samen met hun ouders in grote getale komen opdagen. We mogen dan ook spreken van een zeer succesvolle start van de inschrijfperiode! De voorinschrijvingen en de inschrijvingen afgelopen zondag zorgen voor een mooi voorlopig aantal van 774 nieuw ingeschreven leerlingen. Dit betekent een stijging van 19% ten opzichte van vorig schooljaar (eveneens na de voorinschrijvingen en de info- en inschrijfdag). In de middenschool van campus Beringen is er een stijging van ongeveer 23%, de bovenbouwscholen van de campus in Beringen lieten een stijging van 27% optekenen. Aan alle nieuwe leerlingen: welkom!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.