Goede doelen in de verf gezet op ‘Spectrum for Life’

De afgelopen 8 weken hebben de leerlingen van het Spectrumcollege allerlei acties gehouden om geld in te zamelen voor zelfgekozen doelen in het kader van de Warmste Week.

Naast de acties van elke klas werden er ook activiteiten door de school georganiseerd: zo was er onze ontbijtweek waar elke dag 1 leerjaar een heerlijk ontbijt werd aangeboden voor 5 EUR. De leerlingen konden ook mee doen aan de Industrial Night Run. En voor de leerkrachten staat er nog een leuke after work party op de planning.

Omdat we als campus enorm fier zijn op onze leerlingen, organiseerden we op vrijdag 22 november een slotevenement om deze warme solidariteit te vieren.

Op dit slotevenement van Spectrum for life konden de leerlingen deelnemen aan allerlei workshops, naar muziek luisteren, zich uitleven op springkastelen, wat rustige activiteiten opzoeken zoals yoga, een spannende lasershoot meemaken,… en zich te goed doen aan allerlei snacks.

Tijdens de slotshow ontvingen de vertegenwoordigers van negen goede doelen een voorlopige  symbolische cheque. In totaal kon 10.937,95 euro geschonken worden. De campusband zorgde voor de muzikale intermezzo’s.