KBC Industrial Night Run

KBC Industrial Night Run

De KBC Industrial Night Run ging afgelopen weekend door op be-MINE. Deze run leidde de sportieve leerlingen en leerkrachten tussen de prachtige oude mijngebouwen en over de terril.  

Maar liefst 154 leerlingen en 20 leerkrachten van het Spectrumcollege namen deel aan dit sportevenement. Ze vertegenwoordigden bijna 1/3 van het deelnemersaantal op de 5 km!  Voor het startschot werd gegeven, kregen de leerlingen en leerkrachten een peptalk van 2 enthousiaste L.O. -leerkrachten. Dit zorgde voor een heel leuke sfeer en een hoog samenhorigheidsgevoel. Ze stonden er als één team. Ook een groepsfoto mocht niet ontbreken. Deze werd in meerdere delen genomen omdat niet iedereen samen op de fotowall paste. Het spectrumcollege was groots en dat kon je duidelijk zien!

Onze lopers haalden één voor één de eindmeet. Zowel bij de mannen als de vrouwen eindigden verschillende leerlingen in de top 10. Twee leerkrachten behaalden zelfs een podiumplek. Het was wederom een geweldige avond voor het Spectrumcollege.