En we zijn er weer ingevlogen!

En we zijn er weer ingevlogen!

We verwelkomden op de eerste schooldag bijna 1500 leerlingen op onze campus. Voor de leerlingen van het derde jaar werd er een speciaal onthaalprogramma uitgewerkt omdat zij voor het eerst naar deze grote campus komen.

De derdejaars werden ontvangen door het voltallige directieteam en namen daarna deel aan een spannende zoektocht waarbij ze niet alleen de campus, maar ook hun klasgenoten en de klassenleraar leerden kennen. De leerlingen voerden op verschillende plaatsen opdrachten uit waardoor ze op een ongedwongen manier vertrouwd geraakten met de verschillende lokalen, de uiteenlopende studierichtingen en de personeelsleden. Zo voerden ze bijvoorbeeld proefjes uit in het chemielokaal, deden ze een praktijkopdracht in onder meer het verzorgingslokaal waarbij ze een pop verluierden en moesten ze metsverbanden herkennen.

Voor de vierdejaars stonden er ook allerhande activiteiten op het programma aan de sportvelden van ‘t S.A.C. en in het prachtige Park van de Mijndirecteur. Ze toonden onder meer het beste van zichzelf tijdens teambuildingactiviteiten. Ze maakten kennis met ‘freerunning’ en ze mochten letterlijk brandjes blussen in een blusopstelling onder begeleiding van de brandweer.De leerlingen van de derde graad zijn ondertussen al vertrouwd met de campus en werden onthaald door hun klassenleraar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.