Spectrumcollege laat zich van zijn sportiefste kant zien tijdens de Industrial Night Run

Spectrumcollege laat zich van zijn sportiefste kant zien tijdens de Industrial Night Run

Afgelopen weekend namen maar liefst 128 leerlingen en 19 leerkrachten deel aan de Industrial Run in Beringen. Dat de leerlingen en leerkrachten massaal aanwezig waren, bleek dan ook uit het deelnemersaantal: het Spectrumcollege vertegenwoordigde op de 5km meer dan 20% van het deelnemersveld. Er mag gesteld worden dat dit ongezien is! Voor de groepsfoto aan de ‘photowall’ moest iedereen dan ook veel moeite doen om samen op de foto te passen. Het Spectrumcollege was groots…

Voor het hoogtepunt aanbrak en het startschot gegeven werd, kreeg iedereen nog een semiprofessionele peptalk van twee enthousiaste L.O.-coaches. Woorden zoals: ‘one team, unieke zelf, de befaamde steek, steun, nooit alleen’ passeerden de revue. Na het lopen was iedereen nog steeds even enthousiast maar ook voldaan. Sommige leerkrachten en leerlingen haalden de top 10 of stonden zelfs op het podium. Maar nog belangrijker: niemand gaf op. Iedereen mag dan ook terecht fier zijn op deze prestatie en de campus mag vanaf nu dan ook terecht sportief Spectrumcollege genoemd worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.